Tooted / Helbed

4 Viljahelbed 4 Viljahelbed valmistatakse odrast, kaerast, nisust ja rukkist. Kõigepealt viljad puhastatakse, seejärel röstitakse. Pärast röstimist viljad aurutatakse ja valsitakse helvesteks ning kuivatatakse. Seejärel segatakse helbed omavahel.

Pudru valmistamine: keevasse vette või piima lisada helbed ja keeta pidevalt segades õrnal tulel 3-5 minutit. Peale keetmist jätta kaane alla hauduma mõneks minutiks. Maitse järgi lisada soola. Maitsvamaks muutmiseks võib lisada võid, rosinaid või moosi.

EAN 4742298000688
Pakendatud: 12 tk. plokis
Alusel: 864 tk.
Pakend: 500 g.
Kaerahelbed Kaerahelbed valmistatakse kvaliteetsest kaerast. Kõigepealt kaer kooritakse, seejärel röstitakse. Röstimise tulemusel ensüümid hävinevad, et helbed ei muutuks hiljem kibedaks. Pärast röstimist kaer aurutatakse ja valsitakse helvesteks ning kuivatatakse.

Pudru valmistamine: keevasse vette või piima lisada helbed ja keeta pidevalt segades õrnal tulel 3-5 minutit. Peale keetmist jätta kaane alla hauduma mõneks minutiks. Maitse järgi lisada soola. Maitsvamaks muutmiseks võib lisada võid, rosinaid või moosi.

EAN 4742298000336
Pakendatud: 12 tk. plokis
Alusel: 864 tk.
Pakend: 500 g.
Kiirkaerahelbed Kiirkaerahelbed valmistatakse kvaliteetsest kaerast. Kõigepealt kaer kooritakse, seejärel röstitakse. Röstimise tulemusel ensüümid hävinevad, et helbed ei muutuks hiljem kibedaks. Pärast röstimist kaer aurutatakse ja valsitakse helvesteks ning lõigatakse neljaks ja kuivatatakse.

Pudru valmistamine: keevasse vette või piima lisada helbed ja keeta pidevalt segades õrnal tulel 1-3 minutit. Peale keetmist jätta kaane alla hauduma mõneks minutiks. Maitse järgi lisada soola, võid, rosinaid või moosi.

EAN 4742298000633
Pakendatud: 12 tk. plokis
Alusel: 864 tk.
Pakend: 500 g.